diumenge, 3 de novembre del 2013

BET GAGO

Raichel, avui que et fas gran és un dia molt especial!! Jo no recordo exactament com ens vam conèixer, potser en part perquè al principi pots passar desapercebuda, callada i discreta, sense acabar de mostrar-te del tot. Els que hem tingut la sort de tractar-te, però, sabem que sota la superfície hi ha molt més per descobrir.
Sempre amb la paraula oportuna, el comentari perspicaç, Raquel com ens agrada, en estat pur!! Durant aquests anys hem compartit moments de tot i sempre, sempre, hem pogut comptar amb tu per posar els punts sobre les "i" i dir les coses pel seu nom!!
Fins i tot en aquell jacuzzi de Rivera Maya... despullant confessions, riures, esperançes i pors envoltades d'escuma; i, com oblidar-ho??, amb les perspectives d'un nou carnaval a l'horitzó!! Perquè, passi el que passi, sempre podrem somriure i oblidar-nos uns segons de les coses d'aquest món mentre ens expliques la propera disfressa, els colors, la roba, el maquillatge...
I amb totes aquestes coses a la motxilla has arribat als 25!! I encara tot el que et queda... Espero que et vagis carregant de coses bones i de persones que t'acompanyin i et mereixin i sàpigues deixar enrera tot allò que et pesi i no t'ajudi en aquesta aventura de la vida...
I si m'hi vols, pots portar una trosset de mi en algun racó, i treure'l sempre que en tinguis ganes!! I estic segura que també de tots els altres amics de la salut!!
25 petons enormes i una abraçada gegant!!
Bet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada